default-logo

Mybet bonus

Spelbolagsguide mybet logo

Mybet Bonus
Hos Mybet kan du som ny spelare kamma hem en första insättningsbonus på 100 % upp till 1000 kronor. För att ta del av bonusen måste din första insättning vara på minst 50 kronor (eller €5). Bonusbeloppet måste sedan omsättas 18 gånger till lägsta odds 2.0 inom 60 dagar.  Lyckas du med detta är du fri att casha ut din bonus.

Läs mer om Mybet Bonus hos Oddsbonusar.se

Om Mybet
Med upp till 14.000 sportspel och livespel på nätet och tusentals sportevenemang under veckan, är MyBet en av de största oddsleverantörerna på nätet. Deras stora urval täcker fotboll, tennis, ishockey, basket och även inkluderar politik och livsstil vadslagning. För de största sportevenemangen kan du satsa även live upp till sista minuten. Mybet erbjuder bland de bästa oddsen på marknaden på varje liga. Deras kvalitativa casino har en unik variation och tillförlitlighet medan deras poker-community är på goda grunder en av de största i Europa.

Din vadslagningsupplevelse förstärks genom attraktiva bonuserbjudanden och en sofistikerade VIP-program. Även med fri omfattande bakgrundsinformation för varje händelse, lag och idrottsman, har du en chans att få en överblick på dina tips. Du kan även kontrollera live och tidigare spelresultat och händelser.

Mybets vänliga kundservice är tillgänglig för dig sju dagar i veckan. De strävar efter att besvara dina frågor och önskemål så snabbt som möjligt och erbjuder även ett chatt alternativ med supporten på upp till 50 timmar i veckan.

Screenshot av Mybets Sportsbook
mybet1

<<< Tillbaka till Spelbolagsguiden