default-logo

BetRedKings Bonus

Spelbolagsguide BetRed Kings Logo

 

BetRedKings Bonus
Nya spelare hos BetRedKings kan ta del av en insättningsbonus på 100 % upp till 1000 kronor + 50 kronor helt utan insättningskrav. För att ta del av insättningsbonusen måste din första insättning vara på minst 100 kronor och du måste ange bonuskoden BET100. Notera även att din första insättning inte kan göras med Paysafecard, Webmoney, Moneybookers eller Neteller om du vill ta del av insättningsbonusen.  Bonusen måste omsättas 6 gånger på 10 spel med minst 2.0 i odds.

Läs mer om BetRedKings Bonus hos Oddsbonusar.se

Om BetRedKings
BetRedKings är en relativt nytt spelbolag som blivit populär hos spelarna med deras online-erfarenhet från de framgångsrika online systersajt RedKings.com som är en pokersite. De skiljer sig från andra sportbetting-siter på grund av sin snabbhet och användarvänlighet ståtar samtidigt med en modern och användarvänlig webbplats enligt sig själva. BetRedKings använder programvara som är känd för sin tillförlitlighet och jämn prestanda tillsammans med trygg och säker betalningshantering. Tillsammans med flerspråkiga 24/7 kundsupport erbjuder BetRedKings alla de stora fotbollsligorna och sportevenemangen med stora kampanjer och erbjudanden. De har också en lätt-navigerat urval av livebetting-spel och marknader.

BetRedKings erbjuder ett stort utbud av sportevenemang, inklusive alla de stora fotbollsligorna, basket, tennis, rugby, ishockey och volleyboll. Formel 1, vintersport, hästkapplöpning och en hel del mindre kända sporter finns också. Det finns marknader från nästan alla europeiska länder och utmärkt täckning av US Sports också.

BetRedKings erbjuder också mycket konkurrenskraftiga odds jämfört med många andra spelbolag, däribland några av de allra största.

Screenshot av BetRedKings sportsbook

Screenshot BetRedKings Sportsbook

 

<<<Tillbaka till Spelbolagsguiden