default-logo

Paf Bonus

Spelbolags Paf Logo

Paf Bonus
Nya spelar hos Paf får just nu €20 helt gratis utan något omsättningskrav. Inte nog med detta, de får dessutom hela 500 freespins på spelautomaten Rabbit in the Hat. För att få din bonus måste du bara lägga in valfritt spel och med valfri insats, inte alls dumt.

Läs mer om Paf Bonus hos Oddsbonusar.se

Om Paf
Den enda anledningen att Paf finns till är att samla in medel till goda ändamål. Det här målet genomsyrar deras sätt att bedriva verksamheten, de spel dem utvecklar och de relationer dem bygger upp med våra kunder. Paf har som mål att erbjuda både underhållning och gemenskap.

Alla Paf-spel spelas tillsammans med vänner och alla är vinnare. Om du vinner så behåller du pengarna. Om vi vinner så går vinsten till goda ändamål. Så enkelt är det.

Något som Paf har lärt oss genom åren är att deras spelkunder är nöjda så länge spelet är underhållande, pålitligt och generöst. Paf följer internationella spelregler och har en matematisk återbetalningsprocent på upp till 98 procent.

Men Paf är generösa inte bara vad gäller återbetalningsprocenten utan även på andra sätt. Genom Deras spelklubb Club Paf får internetkunder spännande tävlingsinbjudningar och erbjudanden med attraktiva priser, av vilka de flesta är kostnadsfria att delta i.

Paf betraktar våra kunder som vänner och behandlar dem med den värme och respekt som vänner förtjänar.

Screenshot av Pafs sportsbook

Screenshot av Pafs sportsbook

 

<<< Tillbaka till Spelbolagsguiden