default-logo

NordicBet Bonus

nordicbet_logo_2

NordicBet Bonus
NordicBet matchar din första insättning med 100 % upp till max 1000 kronor. Efter du har skapat ett nytt konto hos NordicBet måste du gå till ”Mitt konto” > ”Mina bonusar” > ”Tillgängliga” och klicka på ”Aktivera bonus” för att aktivera din bonus.  Minsta insättning för denna bonus är 100 kronor och omsättningskravet är 6 gånger bonusbeloppet på spel med minst 1.80 i odds.

Läs mer om NordicBet Bonus hos Oddsbonusar.se

Om NordicBet
NordicBets mål är att erbjuda ett konkurrenskraftigt produktutbud som attraherar kunder från hela världen, men med huvudfokus på europeisk idrott inkluderat nordisk idrott från lägre serier. NordicBets kunder är alltid välkomna att komma med önskemål och synpunkter på utbudet, allt för att säkerställa att de fortsätter att erbjuda dig den bästa möjliga speltjänsten på nätet. En av hörnstenarna i NordicBets verksamhet är kundservice. De erbjuder dig därför suverän support med snabb hjälp via e-post och telefon.

Att spela poker, casino och sportspel hos NordicBet är en fråga om förtroende, och NordicBet gör sitt yttersta för att förtjäna sina kunders förtroende. Detta gör de genom bra service, snabba utbetalningar av vinster och ett attraktivt produktutbud.

Läs mer om Nordicbet bonus på Oddsbonusar.se

Screenshot av NordicBets Sportsbook

Screenshot av NordicBet Sportsbook

 

<<< Tillbaka till Spelbolagsguiden