default-logo

Ladbrokes Bonus

Spelbolag Ladbrokes Logo

Ladbrokes Bonus
Nya kunder hos Ladbrokes kan ta del av ett bonusspel värt upp till 1000 kronor. Registrera dig hos Ladbrokes med bonuskoden SW1000 och lägg ett singelspel med minst 2.0 i odds för minst 50 kronor så matchar Ladbrokes detta spel med ett bonusspel upp till 1000 kronor. Bonusspelet måste användas inom 7 dagar från att du fått det.

Läs mer om Ladbrokes Bonus hos Oddsbonusar.se

Om Ladbrokes
Namnet Ladbrokes är synonymt med vadslagning och spel. Spelbolaget, vars ursprung går tillbaka till 1886, sysselsätter över 14.000 människor i Storbritannien och över 16.000 totalt. Det är en också ett av världens ledande online-spelföretag. Ladbrokes är marknadsledande inom detaljhandeln bookmaking i Storbritannien, Irland, Belgien och Spanien, där de arbetar sammanlagt med mer än 2.700 spelbutiker.

Förutom sina omfattande detaljhandelsnärvaro erbjuder Ladbrokes tusentals spelmarknader på en daglig basis via Internet och telefon. Telefon-vadslagningstjänsten har cirka 85.000 kunder, medan Ladbrokes.com, bolagets online-betting och spelaffärer, har lockat nästan 800.000 aktiva kunder. Bettingen erbjuds via 13 skräddarsydda platser i nio olika språk och stödjer 17 olika valutor. Webbplatsen innehåller den högsta nivån av säkerhet och visar ett integrerat utbud av sportspel och speltjänster som är tillgängliga 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan och 365 dagar om året. Ladbrokes fokuserar på att bygga sina digitala möjligheter för att förverkliga sin vision om att bli en helt e-aktiverad internationell betting-site.

Screenshot av Ladbrokes sportsbook

Ladbroke Sportsbook Screenshot

<<< Tillbaka till Spelbolagsguiden