default-logo

JetBull Bonus

Spelbolag Jetbull Logo

JetBull Bonus
Hos JetBull får nya oddsspelare en insättningsbonus på 50 % upp till €75. Minsta insättning för att få bonusen är €10. När du fått din bonus måste du omsätta din innan du kan ta ut den eller föra över den till en annan produkt hos JetBull. Omsättningskravet för denna bonus är 15x din insättning och bonussumman på lägsta odds 2.0.

Om JetBull
Jetbull är ett spännande online spelbolag som fångat essensen av underhållning, nöje och färdighet på ett säkert ställe. Företaget etablerade först en närvaro i spelbranschen under juni 2007 med odds och casino. Efter att ha etablerat ett nytt dynamisk lag och ny attityd nylanserade Jetbull framgångsrikt sin webbplats i maj 2010 med nya erbjudanden som ökade det redan breda utbud av spel att avnjutas av kunderna.

Jetbulls mål och vision är att skapa en rolig, vänlig och säker spelupplevelse där kunderna kan uppleva spänningen av onlinespel i säkra och ansvarsfulla omgivningar.

Deras kundsupport finns till hands för att hjälpa till med alla frågor som kan dyka upp. Om det är något du är undrar över kan du fråga Jetbulls experter. Kanske har just du ett förslag för att förbättra webbplatsen, eller en ny spelmarknad du skulle vilja se? Jetbull bryr sig om vad deras kunder tycker så tveka inte att skicka din feedback till support@jetbull.com.

 

Screenshot av Jetbulls sportsbook

Spelbolagsguide Jetbull Sportsbook Screenshot

 

<<< Tillbaka till Spelbolagsguiden