default-logo

Insättningsbonus

Här har vi skapat en lista där du kan få en överblick över vilka insättningsbonusar som spelbolagen erbjuder. Oftast är det en viss procent upp till en viss summa. Det kan därför vara bra att välja insättningsbonus efter hur mycket pengar du tänkta sätta in vid din första insättning. Insättningsbonusarna har ofta ett omsättningskrav, till exempel sex gånger bonusbeloppet. För att spel ska räknas in i omsättningskravet krävs det ofta även att du spelar till ett minsta odds, till exempel 1.50. Klicka på ”Hämta bonus här!” så kan du läsa mer om vilka krav som finns för den betting bonus / odds bonus du är intresserad av.

Det finns även så kallade riskfria spel. Ett riskfritt spel innebär att du får lägga ett spel upp till en viss summa, till exempel 200 SEK. Förlorar du ditt vad så återbetalar spelbolaget summan. Ibland betalas det ut i rena pengar utan omsättningskrav, ibland i bonuspengar med omsättningskrav.

10Bet logo50% insättningsbonus upp till 2000 krHämta Bonus 10Bet
Unibet logo200% insättningsbonus upp till 1000 krHämta Bonus Unibet
William Hill logo100% insättningsbonus upp till 1000 krHämta Bonus William Hill
Mybet logo100% insättningsbonus upp till 1000 kr Hämta Bonus Mybet
Ladbrokes logoUpp till 1000 kr bonusspelHämta Bonus Ladbrokes
Redbet logo100% insättningsbonus upp till €200Hämta Bonus Redbet
ComeOn logoSätt in 100 kr och få 500 kr att spela förHämta Bonus ComeOn
Superlenny logo50% insättningsbonus upp till 500 kr Hämta Bonus SuperLenny
Titanbet logo100% insättningsbonus upp till 1000 krHämta Bonus Titanbet
Bwin logo100% insättninsbonus upp till 250 krHämta Bonus Bwin
Betfair logo350 kr riskfritt spel Hämta Bonus Betfair

 

Det finns såklart även andra faktorer än vilken insättningsbonus som spelar in när du ska välja spelbolag också. Till exempel vad de har för spelutbud, vilka alternativ de har för insättning och uttag, om de har en bra support och så vidare. Därför har vi även skapat en spelbolagsguide där du kan läsa mer om spelbolaget i fråga. Så klicka på ”Spelbolagsguide” och på det specifika spelbolaget du är intresserad av.