default-logo

Expekt Bonus

Spelbolagsguide Expekt Logo

Expekt Bonus
Hos Expekt kan du som ny kund ta del av ett riskfritt spel värt 1000 kronor. Om du förlorar ditt första spel betalar alltså Expekt tillbaka din insats upp till 1000 kronor, återbetalningen kan du använda direkt utan omsättningskrav. Du kan använda detta erbjudande på ett spel både före match eller live, dock måste  ditt spel ha minst tre olika utfall, du kan alltså inte  spela på vinnare av en tennismatch t.ex.

Läs mer om Expekt Bonus hos Oddsbonusar.se

Om Expekt
Expekt.com Ltd är ett paneuropeiskt online-spelföretag med mer än 1,8 miljoner registrerade kunder. Huvudkontoret ligger i Gzira, Malta och sysselsätter 150 personer. Det erbjuder sportspel, poker, kasinospel och bingo samt pool spel på Supertoto och SuperScore. Expekt.com erbjuder även live-video streamad sport med spanska Primera Division, italienska Serie A, Europa League och ATP-tennis, inklusive Australian Open och Wimbledon. Expekts webbplats finns på 23 språk och har ett brett utbud av betalningslösningar.

Expekt.com är ett av de ledande internationella spelföretagen online och har erbjudit säker och konkurrenskraftig spelverksamhet online sedan 1999. Även om Expekt.com är en av Europas största spelbolag online och ser de var och en av sin kunder som en unik individ som förtjänar produkter, program och support av bästa kvalitet.

 

Screenshot av Expekts sportsbook

Expekt Sportsbook

 

<<< Tillbaka till Spelbolagsguiden