default-logo

Betsson Bonus

Betsson Logo

Betsson bonus
Hos Betsson kan du som ny spelare ta del av in oddsbonus på 100 % upp till 1000 kronor. För att ta del av bonusen måste din första insättning vara på minst 100 kronor. Omsättningskravet för denna bonus 6 gånger bonusbeloppet och måste göras till odds på minst 1.50. Du har 30 dagar på dig att omsätta din bonus.

Läs mer om Betsson Bonus hos Oddsbonusar.se

Prisbelönt spelsida
Senaste utmärkelsen Betsson fick var som en av världens 10 bästa spelsidor av tidningen eGaming Review med motiveringen att de har många produkter och är en utmanare på marknaden. De har flera år i rad placerat sig i topp som bästa Sportsbook i eGaming Awards och 2006 blev de utsedda till Sverige bästa Sport- och spelsite av tidningen Internetworld.  Många spelare tycker att Betsson är Sveriges absolut bästa spelsida.

Säkra och snabba betalningar 
Betsson är mån om att betalningar ska fungera till 100% samt att kunden kan lita på att det är säkert. De är certifierade enligt Mastercard och VISAs senaste regler och använder sig av certifikat från VeriSign för att säkerställa att all data skickas krypterat och säkert.

Support dygnet runt 
Om du råkar ut för något och behöver prata med någon hos Betsson för att lösa din fråga kan du dygnet runt alla dagar nå supporten. Antingen via telefon, mail eller via deras livechat.

Du får poäng när du spelar 
Lojala spelare ska belönas hos Betsson. De ger därför alla sina spelare tillgång till ett belöningsprogram som ger dig poäng på allt ditt spelande! Programmet är helt gratis och som kund är du automatiskt medlem. Poäng tjänar du genom att spela för pengar på deras spel. Dina inspelade poäng varje månad bestämmer din medlemsnivå nästa månad. En högre medlemsnivå ger dig förmånligare erbjudanden, tillgång till kampanjer, bonusar samt extra poäng.

Screenshot av Betssons Sportbook

Screenshot av Betssons Sportbook

 

<<< Tillbaka till Spelbolagsguiden