default-logo

Betsafe Bonus

betsafe-logo1

Betsafe Bonus
Hos Betsafe får nya kunder i sportsbooken en insättningsbonus på 100 % upp till 1000 kronor. För att ta del av bonusen måste din första insättning vara på minst 100 kronor. För att kunna ta ut din bonus måste du omsätta bonusbeloppet på odds till minst 1.70 inom 30 dagar från utfärdandet av bonusen.

Läs mer om Betsafe Bonus hos Oddsbonusar.se

Betsafe guide
Betsafe är idag en av de ledande leverantörerna av online spelprodukter i världen, med över 450.000 kunder från mer än 100 olika länder. Sedan den officiella öppningen i januari 2006, har Betsafe placerat sig som ett av de mest pålitliga spelföretagen på marknaden.

Betsafe erbjuder sina kunder ett brett utbud av innovativa produkter så som poker, sportsbetting och casinospel. I vår strävan att ha den bästa servicen online erbjuder vi en unik och exklusiv supportgaranti som gäller 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Vårt supportteam är tillgängligt via e-mail, livechat och telefon. Vänligen se supportsektionen för vidare information.

Med ett starkt produktutbud och en unik kundsupport, har Betsafe blivit ett självklart val för spelentusiaster över hela världen!

Screenshot av Batsafes Sportsbook
betsafe1

<<< Tillbaka till Spelbolagsguiden