default-logo

Betfair Bonus

Spelbolagsguide Betfair Logo

Betfair Bonus

Hos Betfair får du just nu som ny spelare ett riskfritt spel på 350 kronor.  För att ta del av erbjudandet måste du lägga ditt första spel inom 7 dagar från det att du skapat kontot. Förlorar du ditt första spel återbetalar Betfair dig med upp till 350 kronor inom 48 timmar.

Läs mer om Betfair Bonus hos Oddsbonusar.se

Om Betfair

Hjärtat av Betfair är den banbrytande Betting Exchange, där kunderna möts för att satsa på odds som söks av dem själva eller erbjuds av andra kunder, vilket eliminerar behovet av en traditionell bookmaker. Betfair erbjuder även en rad andra sportspel produkter, kasinospel och poker.
Betfair äger också Betfair USA, som består av TVG (en licensierad USA hästkapplöpning betting och TV företag) och en utveckling kontor i San Francisco. Dessutom, har Betfair en 50 procent aktieinnehav i Betfair Australia, ett joint venture som driver en licensierad oddsbörsverksamhet i Australien.

Betfair har vid två tillfällen utsetts till Storbritanniens ”Company of the Year” av Confederation of British Industry och har vunnit två drottningens Awards för näringsliv, erkännt för innovation 2003 och senast för internationell handel under 2008.

Betfair har mer än 2.000 personer, med mer än 100 också anställd av Betfair Australia.

 

 

Screenshot av Betfairs sportsbook

Betfair Sportsbook Screenshot

 

 

<<<Tillbaka till Spelbolagsguiden